Release 07.12.2022

LeoLeo: Het Alpacafeest!

Familie, Kids65 minuten Nederlandstalig

De leukste familiefilm van dit najaar!

Twee Alpaca’s – Lea en Luis – wonen samen op de boerderij van Boer Hector in Peru.

Boer Hector heeft een verrassing! Hij heeft een nieuw Alpaca vriendje meegenomen genaamd Leo. Leo moet in het begin wennen aan de nieuwe omgeving, maar al snel is hij vertrouwd met zijn medebewoners. Luis is bijna jarig. Lea wil Luis verrassen met een groot feest en daar zal Leo haar goed bij helpen. Samen met Buurmeisje Yma en haar Peruaanse hondje Pablo, willen ze het grootste alpacafeest ooit vieren. Helaas verloopt niet alles zoals gepland en lijkt het erop dat het feest niet door zal gaan.

Lukt het de Alpaca’s er toch nog een groot feest van te maken?

Kijk nu op Pathé Thuis!

Bekijk deze leuke familiefilm nu op Pathé Thuis.

Credits

Regie
Andy van Veen & Rik Sinkeldam
Cast
Glenn Coenen Belinda Vermeer Mariëlle van Diessen Mieke van der Hulst Noa Summers Sabrine Hallewas Lynn Tackaert (Vlaamse VO)
Producer
Jin Hee

LeoLeo: Het Alpacafeest – Een Nieuwe Kindervriendelijke Bioscoopfilm voor Ouders en Kinderen

Als u op zoek bent naar een leuke, kindvriendelijke bioscoopfilm om samen met uw kinderen te kijken, dan is LeoLeo: Het Alpacafeest iets voor u. Deze film is geschikt voor alle leeftijden, van kleine kinderen tot volwassenen. Het is een hele leuke speelfilm met een verhaal dat alle kinderen aanspreekt. LeoLeo: Het Alpacafeest is een film waar zowel kinderen als volwassenen van kunnen genieten. De animaties en poppen zijn prachtig en er zit veel humor in de film.

Hoe kunnen ouders en kinderen deze film zien?

LeoLeo: Het Alpacafeest is nu te zien in de bioscoop bij jou in de buurt. Dit is een heerlijke, kindvriendelijke film voor ouders en kinderen. Het verhaal is vrolijk en lichtvoetig, en de boodschap is serieus. Het is een film waar zowel kinderen als volwassenen van kunnen genieten. Kijk deze film met uw kinderen en geniet van het familie avontuur!