Release 17.11.2022

Superhond en Turbokat

Animatiefilm, Familie90 minuten Nederlandstalig

Een knotsgek animatie avontuur met de originele stemmen van Luke Evans, Nick Frost, Gemma Arterton en Bill Nighy. Nieuwe vrienden Buddy en Felix gaan op zoek naar Buddy’s verloren eigenaar en ontdekken onderweg hun superkrachten!

In 1969 stuurt een wetenschapper zijn loyale hond Buddy de ruimte in en anno 2022 crashed hij in een klein stadje waar huisdieren voortdurend de dupe zijn van dierenhater Agent Peck.

Wanhopig op zoek naar zijn baasje, werkt Buddy samen met de geniale miljonairs kat Felix, die hem zal helpen tijdens een dol avontuur dwars door de stad.

Wanneer ze konijn Cassidy tegenkomen met haar achterban van dierenrechten organisatie G.U.A.R.D, worden ze geconfronteerd met agent Peck en zullen ze de helden worden waar iedereen op zit te wachten!

Een hilarisch avontuur over vriendschap, heldendom en het geloof in de menselijke eigenschappen van positiviteit, wordt de hele familie geïntroduceerd op twee unieke superhelden: SUPERHOND & TURBOKAT!

Bekijken op Pathé Thuis

Bekijk deze spectaculaire nieuwe familiefilm nu op Pathé Thuis!

Credits

Cast & Crew
Andy van Veen Milan van Weelden Lynn Tackaert Fred Butter Sara Dol Rik Sinkeldam Bart Epker Noa Summers

Maak je klaar voor het perfecte familieavontuur!

Het belooft een knotsgek animatie avontuur te worden van deze twee superhelden op poten. Een film over hoe twee rasechte tegenpolen samen in hilarische situaties terecht komen én hoe ze zich er weer uit redden. Een dynamische film met mooie leermomenten van de beste superhelden zonder halsband. Bekijk hem met je hele familie vanaf 17 november 2022 in de bioscoop!

Zie daar hoe Superhond en Turbokat samen moeten werken om hun doel te bereiken. Een samenwerking die (natuurlijk) niet altijd even goed verloopt. Ontdek hoe ze grappige, maar ook uitdagende, gebeurtenissen doorstaan en ervaar de groeiende vriendschap tussen deze viervoeters in actie. Een avontuurlijke reis voor het hele gezin bij de meest pluizige animatiefilm van 2022.

Beleef dit dolle verhaal met de stemmen van Andy van Veen, Milan van Weelden en Tik-Tokster Sara Dol als de meest fluffy superhelden ooit. Een mooi verhaal over vriendschap, moed en vertrouwen. Een leuke activiteit met kinderen om van te leren, bij te lachen en om bij weg te smelten met de meest pluizige superhelden in actie. Bekijk de coolste animatiefilm van het jaar nu in de bioscoop!