Release 15.02.2023

Winnie the Pooh: Blood and Honey

Horror83 Engels

Dé horror film waar iedereen over spreekt: Winnie the Pooh: Blood and Honey! Vanaf 15 februari 2023 exclusief in de bioscoop!

Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christoffer naar de universiteit ging, stopte de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor te offeren als hun maaltijd.

Nu is Christoffer samen met zijn nieuwe vrouw teruggekeerd naar het bos, in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en dit zorgt ervoor dat ze op een moorddadige rooftocht gaan naar menselijk vlees als ze een groep universiteitsmeisjes tegen zich in het harnas jagen die een landelijke hut vakantie vieren.

Krijgt Christoffer Poeh nog op het juiste pad?

Winnie the Pooh Blood and Honey FIRE
Winnie the Pooh Blood and Honey Still
Winnie the Pooh: Blood and Honey still 3
Winnie the Pooh: Blood and Honey still 4
Winnie the Pooh: Blood and Honey still 5

Credits

Regisseur
Rhys Frake-Waterfield
Cast
Natasha Tosini Amber Doig-Thorne Richard D. Myers Craig David Dowsett Chris Cordell Nikolai Leon
Producer
Scott Jeffrey

Winnie The Pooh: Blood and Honey – een horrorfilm voor jongeren

De allernieuwste horrorfilm “Winnie The Pooh: Blood and Honey” komt binnenkort eindelijk uit! Deze spannende horrorfilm, die is gebaseerd op de geliefde klassieker “Winnie The Pooh”, is de perfecte film voor jongeren die houden van horror. Deze film is geschikt voor een breed publiek, van jongeren tot volwassenen.

Hoe Winnie The Pooh: Blood and Honey jongeren angst aanjaagt

Deze film zal jouw bloed doen stollen. Je zult meegenomen worden op de reis van Winnie The Pooh en zijn vrienden door het mysterieuze, angstaanjagende Woud. Deze reis is gevuld met bloederige afleveringen, spannende plotwendingen en nog veel meer. Je zult je steeds weer afvragen wat er gaat gebeuren. Het verhaal is een perfecte combinatie van drama, horror en mysterie.

De perfecte horrorfilm voor jongeren

Deze film is een perfecte horrorfilm voor jongeren. Niet alleen is het een film gevuld met spanning, maar ook met veel humor. De personages en cast zorgen voor een diepere connectie met de film. De special effects zijn spectaculair en geven de film een extra dimensie.

Klaar om deze angstaanjagende film te bekijken?

Als je houdt van horror en jouw bloed sneller laat stromen, dan is “Winnie The Pooh: Blood and Honey” de perfecte film voor jou. Klaar om je angstaanjagende avontuur te beginnen? Ga dan binnenkort naar de bioscoop en geniet van deze spannende horrorfilm. Volg ons op onze sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste updates!